#2097 F1905730

Ventilátor diagonální potrubní TT PRO 100 EC

Plastový potrubní diagonální ventilátor s EC motorem, ø97 mm, 300 m³/h, 230 V AC, 32 W
196,54 €
163,78 € bez DPH
F1905730
Zboží na objednávku
Počet

VENTS
  • Zeptat se 
  • Dotaz na produkt

    Ventilátor diagonální potrubní TT PRO 100 EC

    * Povinné pole!

    Odpovíme Vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Souhlasím se zpracováním osobních dat (číst)

    Zavřít

    Popis produktu

    POUŽITÍ

    nt-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial">Potrubní ventilátor TT PRO EC kombinuje vlastnosti axiálního a radiálního ventilátoru a je vhodný do systémů vyžadujících vysoký průtok vzduchu a vysoký tlak při relativně nízké hlučnosti. Tento ventilátor je nejlepší volbou do prostor se zvýšenou vlhkostí vzduchu jako jsou koupelny, či kuchyně, ale lze jej použít i pro větrání kanceláří, obchodů, restaurací a podobně.

    DESIGN

    n: inherit; font-stretch: inherit; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial">Série TT PRO EC má kryt z nehořlavého polypropylenu. Při údržbě není nutné ventilátor domontovat nebo rozebrat, stačí vytáhnout centrální blok s motorem upevněný klipsami a provést potřebný servis.

    MOTOR

    Ventilátor je vybaven radiálním EC motorem. Tento motor je v dnešní době nejpokročilejším řešením pro maximální úspornou elektrické energie a účinností dosahující až 90%. Motor je osazen kuličkovým ložiskem.

    MONTÁŽ

    Ventilátor lze namontovat do kulatého potrubí v jakémkoli bodě a v jakékoli poloze. Pouzdro ventilátoru je vybaveno držákem pro uchycení na stěnu nebo strop.

    ); PADDING-BOTTOM: 0px; FONT-STYLE: normal; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; ORPHANS: 2; WIDOWS: 2; MARGIN: 0px; LETTER-SPACING: normal; LINE-HEIGHT: 24px; PADDING-RIGHT: 0px; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255); TEXT-INDENT: 0px; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial">

    Technická specifikace

    tion-style: initial; text-decoration-color: initial">
    Průměr:
    ø97 mm
    Průtok vzduchu:
    300 m³/h
    FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 15px; MIN-HEIGHT: 1px; BORDER-LEFT: 0px; MARGIN: 0px; LINE-HEIGHT: 20px; PADDING-RIGHT: 15px; font-stretch: inherit">Napájení:
    230 V AC
    Výkon:
    32 W
    Proud:
    0,29 A
    fication__row-name col-xs-50" style="BOX-SIZING: border-box; FONT-SIZE: 15px; BORDER-TOP: 0px; FONT-FAMILY: source_sans_prosemibold, sans-serif; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: 232px; VERTICAL-ALIGN: baseline; BORDER-BOTTOM: 0px; POSITION: relative; FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 15px; MIN-HEIGHT: 1px; BORDER-LEFT: 0px; MARGIN: 0px; LINE-HEIGHT: 20px; PADDING-RIGHT: 15px; font-stretch: inherit">Otáčky:
    3018 otč./min
    Hlučnost:
    47 dBA, 3 m
    Krytí:
    IP X4
    ERFLOW: hidden; BORDER-TOP: 0px; FONT-FAMILY: source_sans_proregular, sans-serif; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: 464px; VERTICAL-ALIGN: baseline; BORDER-BOTTOM: 0px; POSITION: relative; FLOAT: left; COLOR: rgb(0,0,0); PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px; PADDING-LEFT: 0px; MIN-HEIGHT: 1px; BORDER-LEFT: 0px; MARGIN: 0px; LINE-HEIGHT: 20px; PADDING-RIGHT: 0px; BACKGROUND-COLOR: rgb(243,243,243); font-stretch: inherit">
    Barva:
    bílá

    Podobné produkty ( Několik dalších produktů ve stejné kategorii )

    close Nákupní košík

    Nová registrace

    Máte již účet?
    Přihlásit se - Resetovat heslo