#0356 F1905127

VENTS Ventilátor radiální potrubní VKP 100/100x2 mini

VENTS Ventilátor radiální potrubní VKP 100/100x2mini Radiální potrubní ventilátor, kovový, 1 x vývod + 2 x přívod, Ø 99 mm
147,00 €
122,50 € bez DPH
F1905127
4823016252142
Zboží na objednávku
Počet

VENTS
  • Zeptat se 
  • Dotaz na produkt

    VENTS Ventilátor radiální potrubní VKP 100/100x2 mini

    * Povinné pole!

    Odpovíme Vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Souhlasím se zpracováním osobních dat (číst)

    Zavřít

    Popis produktu
    POUŽITÍ

    Ventilátor VKP mini je svými rozměry předurčen k montáži v omezených prostorách. do sádrokartonového podhledu. Existuje několik variant ventilátorů, s jedním až čtyřmi sacími otvory, což umožňuje odvětrání několika místností současně bez potřeby montáže komplikovaných rozvodů.

    DESIGN

    Kryt ventilátoru je vyroben z oceli a je potažen polymerovou ochrannou vrstvou. Je pouze 112 mm vysoký díky čemuž lze namontovat do velmi těsných prostor. Servis lze provést snadno a rychle bez nutnosti rozebrat celý ventilátor.

    MOTOR

    Vyvážená vrtule se zpětně zahnutými listy je poháněna jednofázovým asynchronním motorem vybaveným tepelnou pojistkou s automatickým restartem. Kuličková ložiska garantují životnost ventilátoru až 40 000 hodin neustálého provozu.

    OVLÁDÁNÍ RYCHLOSTI

    Třírychlostní motory se ovládají přepnutím vinutí pomocí externího přepínače. Pro plynulé ovládání lze použít regulátor otáček.

    MONTÁŽ

    Ventilátor lze namontovat do kulatého potrubí v jakémkoli bodě a v jakékoli poloze. Kryt ventilátoru je vybaven držáky pro uchycení na stěnu nebo strop.

    Parametry

    Balení
    1 ks
    Měrná jednotka
    Ks

    Podobné produkty ( Několik dalších produktů ve stejné kategorii )

    close Nákupní košík

    Nová registrace

    Máte již účet?
    Přihlásit se - Resetovat heslo