• Výprodej!
#3172 F1903450

Ventilátor axiální - 150 Modern Auto TL

Ø 150mm, s automatickou žaluzií, časový spínač, kuličková ložiska
55,31 €
46,09 € bez DPH
F1903455
4824032128220
2.00 kg
✓ Doručení do 48 hod.
Počet

VENTS
  • Zeptat se 
  • Dotaz na produkt

    Ventilátor axiální - 150 Modern Auto TL

    * Povinné pole!

    Odpovíme Vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Souhlasím se zpracováním osobních dat (číst)

    Zavřít

    Popis produktu

    Automatická žaluzie pro zabránění zpětného proudění vzduchu
    Stylový design
    POUŽITÍ:

    Designové, nástěnné, axiální ventilátory se používají k odvětrávání kuchyní, koupelen, toalet, obchodů, kanceláří, restaurací a jiných bytových nebo nebytových prostor. Vzhledem ke svým technickým parametrům se doporučuje ventilátory používat v kombinaci s kratším vzduchotechnickým potrubím, popřípadě k odsávání přímo skrz zeď.

    ACING: 0px; BORDER-BOTTOM: 0px; TEXT-TRANSFORM: none; FONT-WEIGHT: 400; COLOR: rgb(26,49,58); PADDING-BOTTOM: 0px; FONT-STYLE: normal; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; ORPHANS: 2; WIDOWS: 2; MARGIN: 0px; LETTER-SPACING: normal; LINE-HEIGHT: 24px; PADDING-RIGHT: 0px; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255); TEXT-INDENT: 0px; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial">DESIGN:

    Ventilátory mají moderní design a estetický vzhled. Na výběr jsou různá provedení. Kryt a vrtule ventilátorů je vyrobena z

    vysoce kvalitního ABS plastu odolnému vůči UV záření. Tvar vrtule zajišťuje efektivnost a trvanlivost ventilátorů.

    MOTOR:

    sian: inherit; font-stretch: inherit; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial">Ventilátory jsou vybaveny spolehlivým motorem s kluzkými ložisky. V případě montáže do stropu nebo při využívání ventilátoru k nepřetržitému dlouhodobému provozu doporučujeme použití ventilátoru o označením "L" vybaveného kuličkovými ložisky. Všechny motory jsou vybaveny tepelnou pojistkou.

    OVLÁDÁNÍ:

    Ventilátory se mohou ovládat pomocí samostatného vypínače nebo mohou být zapojeny paralelně s osvětlením. Modely označené „T“ jsou vybaveny časovým spínačem s nastavitelným doběhem v rozsahu od 2 do 30 minut. Hygrostat „H“ umožňuje nastavení hranice vlhkosti vzduchu, při které se má ventilátor zapnout, v rozsahu od 60 do 90 %.

    MONTÁŽ:

    -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial">Ventilátory se montují na stěnu do kulatého potrubí nebo přímo do ventilační šachty. Ventilátory lze umístit i na strop, je-li použit typ s kuličkovými ložisky. Šrouby a hmoždinky potřebné pro montáž jsou součástí balení.

    nitial">Technická specifikace
    Průměr:
    ø150 mm
    Průtok vzduchu:
    295 m³/h
    OM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; MARGIN: 0px -15px; PADDING-RIGHT: 0px">
    Napájení:
    230 V AC
    Výkon:
    26 W
    Proud:
    BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: 232px; VERTICAL-ALIGN: baseline; BORDER-BOTTOM: 0px; POSITION: relative; FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 15px; MIN-HEIGHT: 1px; BORDER-LEFT: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-RIGHT: 15px">0,13 A
    Otáčky:
    2400 otč./min
    Hlučnost:
    39 dBA
    NG-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 15px; MIN-HEIGHT: 1px; BORDER-LEFT: 0px; MARGIN: 0px; LINE-HEIGHT: 20px; PADDING-RIGHT: 15px; font-stretch: inherit">Krytí:
    IP 24
    Barva:
    černá

    Parametry

    Balení
    5 ks
    Měrná jednotka
    Ks

    Podobné produkty ( Několik dalších produktů ve stejné kategorii )

    close Nákupní košík

    Nová registrace

    Máte již účet?
    Přihlásit se - Resetovat heslo